* כתובת מייל
* סיסמא
זכור אותי
אין לכם עדיין משתמש? הירשמו וקבלו גישה לכל השיעורים
לאיפוס הסיסמא, יש להזין את כתובת המייל הוראות איפוס הסיסמא ישלחו במייל
קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי של אלון שבו
אלון שבו, הוא שף קונדיטור המתמחה בסדנאות עילית לקונדיטוריה.
בשנים האחרונות מוביל שבו את טרנד סדנאות הקונדיטוריה בישראל, שסחף אחריו אלפי חובבי קונדיטוריה מרחבי הארץ.
בנוסף, משמש שבו כמרצה בבית-הספר דנון לקונדיטוריה, כיועץ קולינרי לרשתות ומסעדות וכיועץ תוכן ומשפיען בסצינת הקולינריה הישראלית.
משלמים 450 ש״ח מראש, ומקבלים גישה לכל החיים ללא תשלום נוסף
לרכישה ↙
מתכונים מושלמים לחג: טארט טאטין תפוחים, מוס וניל וחלת דבש