קורס הקונדיטוריה
הדיגיטלי של אלון שבו

ללמוד קונדיטוריה מכל מקום, בכל זמן.
שלמו רק 47 ש״ח בכל חודש

אז מה זה בעצם
קורס דיגיטלי?

לא סתם סרטונים - שיעורים.

קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי שלנו,
הוא אוסף של 51 שיעורים
שמסודרים בסדר כרונולוגי.

מהשיעורים הבסיסיים -
ועד המורכבים ביותר.

השיעורים מצולמים וערוכים באיכות גבוהה.
בלי גימיקים ובלי קיצורי דרך.

צפו בשיעור לדוגמה ⤵

כתבו עלינו


שף קונדיטור אלון שבו

 

אלון שבו, הוא שף קונדיטור המתמחה בסדנאות עילית לקונדיטוריה.

 

בשנים האחרונות מוביל שבו את טרנד סדנאות הקונדיטוריה בישראל, שסחף אחריו אלפי חובבי קונדיטוריה מרחבי הארץ.

 

בנוסף, משמש שבו כמרצה בבית-הספר דנון לקונדיטוריה, כיועץ קולינרי לרשתות ומסעדות וכיועץ תוכן ומשפיען בסצינת הקולינריה הישראלית.


איך זה עובד?

רוכשים מנוי ומקבלים
גישה מיידית לכל השיעורים

אנחנו מעלים שיעורים חדשים בכל כמה חודשים

בחרו מנוי,
צפו ללא הגבלה

מכל מכשיר, בכל זמן, כמה שתרצו

כל המנויים מקבלים גישה
לצ׳אט מקצועי אונליין

פעיל בין 10:00 ל-22:00 בימי חול

ספריית השיעורים
זמינה לצפיה מידית

רוכשים מיד, צופים מיד

בחרו מנוי, והתחילו ללמוד

 משלמים 47 ש״ח בכל חודש, עוצרים מתי שרוצים (אפילו אחרי חודש אחד)

 

לרכישה ↙

 

משלמים 217 ש״ח מראש, לשנה מלאה. ניתן לעצור לאחר שנה

 

לרכישה ↙

 

משלמים 450 ש״ח מראש, ומקבלים גישה לכל החיים ללא תשלום נוסף

 

לרכישה ↙

 


מה תלמדו בקורס?




אנחנו מציעים, בשלב זה, 51 שיעורים באורך מלא.
השיעורים כוללים טכניקות, מידע תיאורטי וכמובן - מתכון לכל שיעור.

שיעור 14 | בצק רבוך

בצק רבוך הוא בצק מבושל ומשתמשים בו להכנת פחזניות, אקלרים, סנט אונורה ועוד

שיעור 28 | מתכון: חלה

מכירים מישהו שלא אוהב חלה? כמובן שלא. בשיעור הזה תלמדו להכין חלה בדיוק כמו שאני אוהב

משלמים 450 ש״ח מראש, ומקבלים גישה לכל החיים ללא תשלום נוסף

 

לרכישה ↙