שיעור 7 | מתכון: טארט במילוי קרם פטיסייר

בצק פריך וקרם פטיסייר הם בסיס מעולה לכל טארט שתרצו להכין

27:30

חלק 1 | מבוא

ברוכים הבאים, בואו נתחיל מכאן

חלק 2 | בצק פריך

כל מה שצריך לדעת על בצק פריך ועל המתכונים שאפשר להכין ממנו

חלק 3 | בצק רבוך

כל מה שצריך לדעת על בצק רבוך והמתכונים הנלווים אליו

חלק 4 | בצק עלים

כל מה שצריך לדעת על בצק עלים ועל המתכונים שאפשר להכין איתו

חלק 5 | בצק שמרים

כל מה שתוכלו להכין מבצק שמרים - מהקל ביותר אל המורכב ביותר

חלק 6 | שונות

מתכונים שימושיים שכדאי להכיר

חלק 7 | טמפרור ומוס

שיטות שונות לטמפרור. וגם: קינוחים מבוססי מוס

חלק 8 | מתקדמים

קינוחים ועוגות מורכבות. מתאים למי שכבר מתמחה בכל היסודות