ללמוד קונדיטוריה אונליין, מתי שתרצו.

דרך חדשה ללמוד קונדיטוריה

קורס קונדיטוריה
דיגיטלי עם אלון שבו

אורך הקורס
11 שעות

אורך ממוצע לשיעור
17 דקות

צ׳אט מקצועי
לכל שאלה שתהיה לך

כל הידע, הטיפים והניסיון של אלון שבו - אצלך במטבח

שיעורים בקצב אמיתי

בלי קיצורי דרך

צ׳אט לכל שאלה מקצועית

כדי שאף פעם לא תהיו לבד

אינסוף מתכונים וטכניקות

כדי שלא תפסיקו ללמוד

45 שיעורים
(כולל מתכונים לכל שיעור)

חלק 1 | מבוא 
חלק 2 | בצק פריך
חלק 3 | בצק רבוך
חלק 4 | בצק עלים
חלק 5 | בצק שמרים
חלק 6 | מתכונים שונים
חלק 7 | טמפרור ומוס 
חלק 8 | מתקדמים

קבלו טעימה מהשיעורים שלנו

איך תרצו ללמוד?

ממש כמו מנוי בחדר כושר. בחרו כיצד תרצו להתחבר לאתר. כל המנויים נהנים מכל השיעורים כבר בהתחלה​

מנוי חודשי


47 ש״ח

משלמים כל חודש, מבטלים כשרוצים.

ניתן לבטל בכל שלב

מנוי לכל החיים


450 ש״ח

משלמים פעם אחת, נהנים כל החיים.

גישה ללא הגבלה

מנוי שנתי


217 ש״ח

משלמים לשנה מראש. 

ניתן לבטל לאחר שנה




כתבו עלינו בחדשות

כן. גם קונדיטוריה אפשר ללמוד אונליין.

קורס דיגיטלי,
כמו שקורס דיגיטלי צריך להיות.

צילומים מרהיבים באיכות HD

3 זוויות צילום, כדי שלא תחמיצו כלום.

 

צ׳אט של מקצוענים,
זמין כל יום בין 10:00 ל-22:00

לימוד דיגיטלי הוא לא לימוד בודד. צוות הקונדיטורים שלנו זמין לכל שאלה מקצועית שתהיה לכם.

עדיין מתלבטים? אנחנו כאן כדי לעזור.

 אנחנו זמינים לכל שאלה במייל: shabo.alon@gmail.com
או – כתבו לנו כאן בצ׳אט.

אודות אלון שבו

אלון שבו, הוא שף קונדיטור המתמחה בסדנאות עילית לקונדיטוריה.

 

בשנים האחרונות מוביל שבו את טרנד סדנאות הקונדיטוריה בישראל, שסחף אחריו אלפי חובבי קונדיטוריה מרחבי הארץ.

 

בנוסף, משמש שבו כמרצה בבית-הספר דנון לקונדיטוריה, כיועץ קולינרי לרשתות ומסעדות וכיועץ תוכן ומשפיען בסצינת הקולינריה הישראלית.

 

 

״שבו הוא מסיפורי ההצלחה הגדולים של סצינת הקולינריה העכשווית,
וזה עוד מבלי למכור את היצירות שהוא מכין.״ רעות ברנע, כלכליסט
Untitled-2

סדר השיעורים המלא

השיעורים מסודרים בסדר כרונולוגי

עדיין מתלבטים? אנחנו כאן כדי לעזור.

 אנחנו זמינים לכל שאלה במייל: shabo.alon@gmail.com
או – כתבו לנו כאן בצ׳אט.